Підписатися на RSS

День початкової освіти

День початкової освіти

/Files/photogallery/732/IMG_4434.JPG Життя вчителя – це постійний пошук. Час не стоїть на місці, а отже, і життя йде вперед, вносячи свої корективи. «Гарний учитель не пропускає жодної нагоди навчитися чогось корисного», - ще колись давно сказав Я.А.Коменський.

Отож, 30 жовтня у Рідківській ЗОШ I-II ступенів педагоги початкової ланки організували свято – День початкової освіти.

Енергія спільного створення свята наповнила кожного учасника радістю приналежності до великої педагогічної спільноти та надихнула на подальше самовдосконалення.

В програмі проведення свята було організовано акцію «Нагодуй птахів узимку – подаруй їм годівничку». Вчителем початкових класів Матвійчук О.А. було проведено вікторину «Що ти знаєш про птахів?», класний керівник 3 класу Пакуш Н.В. провела конкурс «Зроби годівничку своїми руками», де учні початкових класів продемонстрували свої вміння виготовляти годівнички своїми руками.

Протягом проведення свята вчителі початкових класів виховували в учнів 1 – 4 класів ціннісне ставлення до природи. Діти зрозуміли важливість догляду за птахами взимку, виробили потребу бережливого ставлення до пернатих, а також усвідомили роль і значення птахів у житті людини.

Вчитель початкових класів Матвійчук О.А.
Кiлькiсть переглядiв: 376

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.