Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Життя – мов спалах

Життя – мов спалах

/Files/photogallery/732/IMG_7724.JPG І він упав, прикрив собою трави,

Своєю кров´ю землю напоїв…

І він упав… упав зі словом «Мамо!

Прости мене, я вижить не зумів…»

Ще не так багато літ минуло з часів Великої Вітчизняної війни, але рани кровоточать досі, зберігаючи подвиги батьків і дідів.

Сьогодні на нашу землю знову прийшло лихо – біль утрат в зоні АТО. Минає майже 3 роки, як на війні гинуть українці та 2 роки проминуло, як 22 травня було вбито героя, воїна Андрія Нечипорука.

З нагоди цієї трагічної річниці в Рідківській ЗОШ було проведено лінійку-реквієм присвячену вшануванню пам´яті Андрія, котру провела педагог-організатор Мельничук А.С. На вшануванні пам´яті героя були присутні: батьки, сестра, донька, учні, вчителі, представники Сільської ради, односельчани. Всі прийшли віддати шану юному герою та всім полеглим воїнам. На лінійці лунав Гімн України, учні розказували вірші присвячені воїну-герою. Також учні 6-8 класів виконали пісню «Свіча», після якої запалені свічки, як болючий щем про Андрія, були поставлені до меморіальної дошки донькою героя – Любою та її однокласницею Інною. Були сказані хороші, теплі слова-спогади про Андрія та загиблих воїнів директором школи Ремесником О.П., односельцями..Звучав вірш «Ти Андрійку герой, для нас усіх», який вкотре підтвердив, що він є воїном, котрий собою закрив хлопців, які досі воюють там. Схиливши голови низько перед світлою пам´яттю Андрія та загиблих воїнів, усі присутні пом´янули полеглих в зоні АТО хвилиною мовчання.

/Files/photogallery/732/IMG_7729.JPG По завершенні лінійки учні школи поклали квіти до меморіальної дошки, а учні 8-9 класів занесли квіти на кладовище до могили героя.

Разом із родиною Андрія, його друзями і знайомими усі, кому не байдужа доля країни, майбутнє дітей, онуків вкотре згадали та пом´янули Андрія Нечипорука та загиблих воїнів в АТО.

Пам´ять про Андрія завжди буде жити в наших серцях. Царство небесне герою!

Вчитель української мови Чернюк М.І.

Кiлькiсть переглядiв: 853

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.